Vid 17-tiden den 4/9 knackade IGT:s törstiga medlemmar på Björns dörr i Sjöstaden. Äntligen kunde vi träffas igen och äta och dricka i goda vänners lag. Björn bjöd på en fantastisk god korvgryta med ris, kryddad med chili från egna odlingar. Det efterföljande obligatoriska klubbmötet hölls av vår strikte ordförande Aje som med van hand klubbade igenom beslut efter beslut som ivrigt präntades ned på papper med svart bläck av den vikarierande sekreteraren Tomas. Efter möte började allvaret. Folk packade upp sina provningsglas under allvarlig tystnad och förberedde sig och sina lukt- och smaksinnen för det som komma skulle. Nämligen whiskyn. Björn hade temat Dufftown whisky denna gång vilket Anders anade långt innan mötet (på något outgrundligt sätt). Linan bestod av:
- Glenfiddich Reserve Cask, 40%
- Balvenie 21y, 40%
- Glendullan från The Old Malt Cask, 17y, 50%
- Mortlach Distillers dream, 16y
Vi alla tackar Björn för sin gästfrihet, god mat och dryck samt en väl utförd whiskyprovning!