Senaste whiskyträffen hos Claes den 25 augusti

Whiskyträff nummer 37 gick av stapeln den 25 augusti 2018 hemma hos Claes. Claes bjöd på microbryggt öl från Nora och en fantastiskt god vegetarisk lasagne. Efter maten hölls det obligatoriska mötet som snabbt avhandlade diverse interna frågor för att sedan avslutas med att spika nästa datum för whiskyträff.

Äntligen började whiskyn flöda och Claes hade listigt gått ut med en skotte i form av en 16-årig Highland Queen som överraskade en del medlemmar. Därefter följde en 16-årig irländare från Knappogue Castle. Whisky nummer tre var en riktig tungviktare i form av en 34-årig Dallas Dhu buteljerad av Black Adder. Nu tyckte de flesta att det började hända saker. Provningen avslutades med en 11-årig irländare frrån den tyska oberoende buteljeraren Liquid Sun som även denna gång uppfyllde sina höga kvalitetskrav och levererade en väldigt bra whisky.

Claes tema visade sig vara Skottland vs. Irland.

Tack Claes för en väl genomförd whiskyprovning!